Postázás - csomagküldési információk

Pár FONTOS gondolat amennyiben javítandó elektronikát szeretnél küldeni.

Címzés: csomagon belül írd egy papírra a címedet és az elérhetőségedet (név, cím telefonszám, email) Ha nem teszed, nem foglak tudni felhívni ha kérdésem van feléd és nem tudom hova küldjem vissza a csomagodat!!! Nagyon sok csomag sérül mire ideér, és többnyire, mire megkapom, a címzés olvashatatlanná válik. A futárcégek által használt címirat általában hőpapirra van nyomtatva. Ezért, meleg hatására befeketedik, olvashatatlan lesz.

A CSOMAGOT ERRE A CÍMRE KÜLDD!

MÁRTON CSABA, Cím: 5700 Gyula, Pósteleki út 78.

Hogyan juttathatom el a csomagomat?

Bármilyen csomagküldő céggel, vagy személyesen. Postai csomagfeladáshoz ürlapot itt találsz: MAGYAR POSTA


Hogyan fizetek az elkészült alkatrészért?

Postai úton visszaküldött alkatrészt, csomag átvételkor, CSAK ÉS KIZÁRÓLAG UTÁNVÉTTEL FIZETHETŐ, készpénzzel vagy akár bankkártyával is.

Személyes átvételkor, készpénzben fizethet.


Hogyan csomagoljam a javítandó elektronikámat?

Kisebb elektronikák bármilyen dobozba vagy pufis borítékba csomagolható. Nagyobb elektronikákat javasoljuk keményfalu karton dobozba tenni. Dobozon belül ha van lehetőséged használj csomag kitöltő chipset ,hungarocellt, buborékos fóliát, folpackot, összegyűrt újságpapírt, stb. Pack-Centrum

Adagolók csomagolása:

Amennyiben komplett adagolót küldesz az összes gázolajat folyasd ki belőle és dugózd le a ki és befolyó csatlakozásokat! Utána az egész adagolót csomagold be légyszives 3 db zacskóba (kukazsák ,stb), zacskó–görcs—zacskó—görcs. Erre azért van szükség hogy a gázolaj véletlenül se folyjon ki a csomagból.

GONDOLJ BELE ,TE sem örülnél ha valaki a csomagodat átáztatná gázolajjal!!

Utána az egész mehet papirdobozba!

Váltóelektonikák:

Lehetőség szerint az összes váltóolajt folyasd ki belőle, majd féktárcsatisztítóval fújd le, tisztítsd meg! Utána az egész elektonikát csomagold be légyszives, 3 db zacskóba (kukazsák ,stb), zacskó–görcs—zacskó—görcs. Erre azért van szükség, hogy a váltóolaj véletlenül se folyjon ki a csomagból.

GONDOLJ BELE TE sem örülnél ha valaki a csomagodat átáztatná olajjal!!

A dobozon belül rögzítsd a mérőszondákat, pl hungarocell, csomagkitöltő anyag stb.. Ha letörik az elektronika dobhatjuk a kukába.

Köszönöm hogy elolvastad és ennek megfelelően küldöd el a csomagodat!

Értékelem a munkáját

Márton Csaba | Felhívom: 06 209 853 321