HANGGENERÁTOR


A gombra klikkelve, a Google értékelés lehetőséghez jut el. Köszönöm!

Hanggenerátor ténylegesen különböző, szuper realisztikus hanghatásokkal, visszadurrogás funkcióval

Ön is megelégelte, hogy a legtöbb mai autónak gyakorlatilag nincs hangja? Hiába a nagy teljesítmény és gyönyörű sportos külső, ha elmarad a hangélmény ami teljessé teszi az autózást!  Ki ne álmodozott volna már gyerekkorában is arról, hogy egy olyan autót vezet, amiben “dübörög” a sportkipufogó?

Élje át Ön is az elképesztő hangélményt, amelyet például egy Lamborghini Urus, Ferrari Pista 488, Audi RS7, Porsche 981, Mercedes CLA 45 AMG vagy egy Ford Raptor nyújthat az Ön dízel, benzines vagy hibrid autójában is! 

Váltson hangot egyszerűen, egy mozdulattal applikáción keresztül! Kérje az ingyenes bemutatót akár a saját autóján is!

Minden hang professzionálisan rögzítve van, hogy a legjobb minőséget, a lenyűgöző vezetési élményt kínálja Önnek!

A következő vérpezsdítő hanganyagokat érdemes minőségi hangszóróval meghallgatnia vagy kérjen időpontot és tapasztalja meg személyesen a brutális sportautóhangokat!

A választható sportautók elérhető hangja, hónapról hónapra növekszik, amellyel frissítheti a saját “hangtárát”, tehát a folyamatos frissítéseknek köszönhetően újabb és újabb hangok elérhetőek a sofőr számára! Immár 24 hangból tudja kiválasztani az Ön számára 8 legkiválóbbat. 

Váltson autóhangot egy érintéssel!

Vezérlés az XHAUST hanggenerátor mobilalkalmazáson keresztül

A mobilalkalmazás minden szükséges funkcióval optimalizált. Könnyen kezelhető bárki által, intuitív és kényelmes kezelőfelülettel. 

A hangok teljesen testre-szabhatók az alkalmazáson belül.

Hangok vezérlése mobilalkalmazáson keresztül

Az alkalmazás 8 különböző hang, például a Lamborghini Urus, Ferrari Pista 488, Audi RS7, Porsche 981, Mercedes CLA 45 AMG vagy a Maserati Granturismo hangját támogatja. Az XHAUST rendszeres frissítéseinek köszönhetően folyamatosan újabb és újabb hangokra is cserélhetőek a meglévők. 

Testre-szabhatja az alacsony (LOW) és magas (HIGH) fordulatszám (RPM) hangot, a visszadurrogás/pattogás (POP) szekciót és a váltás (SHIFT) hangját.  Gyorsan módosíthatja az összes beállítást egyetlen érintéssel. Például a fő hangerőt, a durrogást, az indító hangot és akár el is némíthatja a rendszert.

A következő paraméterek testreszabásával saját hangot hozhat létre

Main volume: Vezérelhető a fő hangerő, azaz a kipufogó és durrogás hangereje.
Dynamic: A kipufogó rendszer tényleges hangjának vezérlése. Minél magasabb az érték, annál közelebb van a valódi kipufogó hanghoz. Minél alacsonyabb ez az érték, annál erősebb a mély hang.

MUTE: A hangmodul hangjának be- és kikapcsolása egyetlen érintéssel.
POP: Durrogó hang be- és kikapcsolása
Indítási hang: Az indítási hang kiválasztható vagy visszavonható Széles hangtartomány

Az XHAUST kompatibilis a világon gyártott legtöbb autóval, amely rendelkezik CAN-BUS rendszerrel.  A telepítés egyszerű, és szinte bármilyen autótípusba lehetséges!

A sok évnyi tapasztalat és kutatások segítségével ez az eszköz alkalmas lett arra, hogy valós időben visszaverje az ECU hajtásláncának jeleit, és egy olyan hangtartományt hozzon létre, amely a lehető legjobban megegyezik az applikáción kiválasztott jármű tényleges hangjával.

Tegye igazán izgalmassá autóját szuper realisztikus sportautó hangokkal!

Kérdés ,beszerelés esetén keressen bizalommal!

Scroll to Top