LÉGZSÁK VEZÉRLŐ


A gombra klikkelve, a Google értékelés lehetőséghez jut el. Köszönöm!

SRS | Légzsákvezérlők nullázása, javítás, programozás

A LISTA NEM TELJES! Ha a keresett vezérlőegység számát nem találja, írjon emailt vagy telefonáljon!


A légzsákrendszerek működése leegyszerűsítve

A gépjárművekben a légzsákok működését egy központi légzsákvezérlő egység felügyeli. A vezérlő egység a műszerfal alatt a kardánalagútra csavarozva található. Baleset esetén az ütközésérzékelők által nyújtott információk alapján a vezérlőegység kiszámolja és elindítja a légzsákok működését. A mai vezérlők már figyelik a jármű sebességét , ülésfoglaltságot, bekacsolt biztonsági övet stb , és ennek függvényében fújják fel a légzsákot egy piropatron segítségével.

Baleset után a légzsákvezérlő egységek szoftveresen blokkolásra kerülnek és a belső memóriában a „CRASH data” felirat jelenik meg. A karosszéria javítások és légzsákok cseréje után a rendszer mindaddig nem lesz üzemképes amíg a vezérlőegységet is vissza nem állítjuk alaphelyzetbe és a vezérlő memóriájából nem töröljük a „crash data”-t.

Ezen adatokat a szakszervizek , márkaszervizek nem tudják törölni és ezzel egy időben az új vezérlő megvásárlásra próbálják rábeszélni a jármű tulajdonosát. Cégünk teljes biztonsággal tudja visszaállítani a baleset során megsérült vezérlőket melyekbe a „CRASH DATA” rögzítésre került.

Fontos figyelmeztetések:

Cégünk nem foglalkozik légzsákok és övfeszítő patronok kiiktatásával! Kérjük ilyen jellegű munkával ne keressenek!!! A légzsák rendszer egy összetett bonyolult rendszer. Szaktudás hiányában,hozzá ne értésből komoly anyagi kárt,személyi sérülést tudunk okozni!!! A légzsákrendszerbe a gyártó specifikus számítógépes diagnosztikán kívül TILOS bármilyen más ellenőrzés végrehajtani. Ez annyit jelent, hogy egy multiméter vagy oszcilloszkópos mérés végrehajtásával a légzsákok piropatronjait el tudjuk indítani működésbe tudjuk hozni,ami a légzsák felfújódásához vezethet!!!

A légzsák felfúvódása, mindez 3 századmásodperc alatt!!!!

Vállaljuk légzsákvezérlők baleset utáni „CRASH DATA” törlését. A javítás programozás elvégzése után a vezérlőegység az újjal lesz egyenértékű .

Ár: 10000 – 40000 Ft.

Scroll to Top